بوستر پمپ Fundamentals Explained
بوستر پمپ Fundamentals Explained
Blog Article
وظیفه اصلی این پمپها افزایش فشار آب گرم است تا بتوانند آب گرم را به سیستمهای گرمایشی برسانند.
ساختار پیچیده و دقیق بوستر پمپ، به طور هماهنگ با یکدیگر کار میکنند تا فشار مایعات را به حد مطلوبی افزایش دهند. با توجه به کاربردهای گسترده و اهمیت بوستر پمپ در صنایع مختلف، آشنایی با عملکرد، مزایا و معایب، نکات نصب و نگهداری برای شما عزیزان اهمیت زیادی دارد.
شاسی و قطعات مکانیکی: شامل قطعاتی مانند بلوک پایه، پروانهگردان، لولهها و اتصالات است که اجزاء مختلف بوستر پمپ را به هم متصل میکنند و به تعادل و استحکام عملکرد آن کمک میکنند.
کوپلینگ: وظیفه کوپلینگ در سیستم بوستر پمپ، اتصال و انتقال حرکت و انرژی بین موتور و پمپها است.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که قبل از این که کربن پمپ را فیلتر کنید، از فیلتر دیگری استفاده کنید تا ذرات کربن ها نتوانند به داخل اتاق پمپ ها وارد شوند زیرا اگری فیلتری نباشد می تواند باعث شود که پمپ مسدود شود.
بوستر پمپها از تعدادی اجزاء تشکیلشدهاند. هر کدام از این اجزاء نقش مهمی در کارایی پمپها دارند.
وظیفه اصلی بوستر پمپ ابرسان افزایش فشار آب است تا بتواند آب را با فشار کافی به مناطقی که فشار آب پایین دارند یا به سیستمهایی که نیاز به فشار بالاتری دارند، تأمین کنند.
بوستر پمپ ها دارای دو نوع آبرسانی و آتش نشانی هستند . این محصول از ترکیب چند پمپ که به شکل موازی به یکدیگر متصل شده اند ، ساخته می شود . با توجه به ثابت نبودن میزان مصرف و فشار آب ساختمان ، این محصول علاوه بر جلوگیری کردن از آسیب دیدن لوله های آب ، شیرآلات و قطعی آب ، در مصرف انرژی صرفه جویی می شود و استهلاک و خرابی پمپ ها نیز کاهش می یابد و در هزینه ها صرفه جویی می شود .
این نوع از بوستر پمپها برای تأمین آب با فشار و دبی مورد نیاز برای سیستمهای آتش نشانی استفاده میشوند. این پمپها اغلب در ساختمانها، مناطق صنعتی، فرودگاهها، بیمارستانها و مکانهای عمومی نصب میشوند.
پمپهای توربینی: این پمپها برای انتقال مایعات در فشارهای بسیار بالا و دبی متوسط مورد استفاده here قرار میگیرند، به عنوان مثال در صنایع نفت و گاز و سیستمهای آبرسانی شهری با فشار بالا.
در چنین ساختمان هایی که هر واحد مسکونی می تواند در هر زمانی بدون هماهنگی با دیگر واحد ها، مصرف کم یا زیادی از آب داشته باشد، یک الگوی کاملاً تصادفی برای مصرف آب به وجود می آید. الگویی که گاها بسیار زیاد و یا خیلی کم خواهد شد. در چنین حالتی نمی توان برای تامین سطح دبی مطلوبی از آب بر توانمندی های یک پمپ ساده اکتفا نمود؛ بلکه لازم است سیستمی تعریف شود که بتواند با توجه به سطح نیاز ساختمان از آب، سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه دارد.
در این مقاله سعی کردیم برای شما مواردی که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب مهم است را شرح دهیم و به شما بگوییم که در زمان نصب به نکاتی که گفته شده است حتما دقت داشته باشید و اگر مشکلی پیش آمد از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.
این نوع پمپ با تغییر سرعت گردش، میزان مصرف انرژی را کاهش میدهد و در نتیجه کارایی آن بالاتر خواهد بود.
تنظیم دقیق و نیازسنجی: کاربران میتوانند سرعت پمپ را به نیازهای خود تنظیم کنند.